Wie zijn wij?

Ons bedrijf, dat voor vele jaren actief is in de gordijnen industrie, begon dienst te doen in Gent onder de naam All Decor BVBA in 2000; Dankzij ons vele jaren ervaring en mode volgende personeel bieden we kwaliteitvolle gordijnen aan onze klanten.

Als bedrijf volgen we de mode nauwlettend op de voet en passen we onze assortiment daarop aan, zodat u als klant altijd de meest recente gordijn kan kopen of laten ontwikkelen.

We zijn er altijd voor u met onze rijke gordijn variëteiten, de beste materialen, pre-sales en after-sales klanttevredenheid en kwaliteitvolle en gespecialiseerde medewerkers die klantvriendelijkheid als één van de belangrijkste principes achten.

Gordijnen zijn een van de belangrijkste elementen uit uw ruimte, die uw levensstijl direct weerspiegelt en het belang ervan vergroot omdat het integreert met de textuur en de elementen van uw omgeving. Wanneer componenten in uw leefruimte in contact komen met zonlicht zorgen ze voor een rijkdom en vitaliteit. Het element dat dit rijkdom en vitailteit controleert is dan de gordijn zelf.